Overlijdensbericht sergeant-majoor Richel Pieter

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen dat ten gevolge van een noodlottig ongeval onze zeer gewaardeerde collega, sergeant-majoor Richel Pieter is overleden.

Met het overlijden van onze Richel zullen wij een groot verlies moeten zien te verwerken. Richel zette zich sinds jaar en dag in voor het MND en was binnen en buiten Defensie een voorbeeld voor velen. Wij kennen hem als iemand die trots was het militaire uniform te kunnen dragen.

Richel was werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht, waar hij gerespecteerd en gewaardeerd werd om zijn kennis, kunde, enthousiasme en toewijding. Het MND wenst de familie en een ieder die deze fantastische collega lief had sterkte toe.

Condoleanceregister
In de Dining Hall op Vliegbasis Woensdrecht is er vanaf 2 januari om 12.00 uur de mogelijkheid om het condoleanceregister te tekenen. Het ongeval gebeurde tijdens Richel zijn vakantie op Curaçao. Op dit moment is in verband met de repatriëring nog niet duidelijk wanneer het afscheid plaatsvindt.

Meer lezen

Interessante nieuwtjes

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen het Multicultureel Netwerk Defensie. Ontdek onze initiatieven, successen en verhalen die bijdragen aan een inclusieve en diverse Defensieorganisatie.